spacer.jpg

Nieuw

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
 
Producten

JEAN D'ESTREES

Dit gerenommeerde salonmerk uit Parijs biedt, in combinatie met de vele behandelmethodes in de salon, al ruim 50 jaar een complete lijn aan verzorgingsproducten, variërend van gezichts- en lichaamsverzorging tot make-up, zonnebrandproducten alsmede een lijn speciaal afgestemd op de mannelijke huid. Jean D'Estrées vindt het belangrijk dat iedereen de juiste verzorgingsproducten gebruikt die aansluiten op uw huidtype. Hierdoor is er binnen het ruime assortiment altijd een geschikte verzorging te vinden die past bij uw huid en uw persoonlijkheid.

Jean d'Estrées was in de jaren vijftig een van de meest bekende make-up artiesten van vele beroemde filmsterren, onder wie Michele Morgan en Claudia Cardinale.
Eenmaal gevestigd in Hollywoord verzorgde Jean d’Estrées de make-up van Rita Hayworth en
Greta Garbo voordat hij besloot zijn eigen, inmiddels internationale productlijn te ontwikkelen.

De producten van Jean d'Estrées zijn dierproefvrij.

Jean d'Estrées Paris Jean d'Estrées Esprit


MINERAL CARE

Mineral Care is een nieuwe generatie producten, speciaal ontworpen om te
hydrateren. Ze voeden en herstellen de vitaliteit van de huid en tegelijkertijd vertragen zij de tekenen van het ouder worden. Als resultaat van eigen onderzoek van de steeds veranderende behoeften van de huid, kan Mineral Care nu een compleet huidverzorgingprogramma bieden, gebaseerd op Dode Zee mineralen en plantenextracten die al van oudsher worden gewaardeerd om hun herstellende eigenschappen. Speciale aandacht voor verschillende huidtypen en leeftijdsgroepen heeft geleid tot unieke oplossingen. Onze geavanceerde hypo-allergene formules combineren moderne technologie met schoonheidstherapieën die zijn ontleend aan de natuur en in de loop der tijden hun waarde hebben bewezen.

Mineral Care's bijzondere samenstelling bevat niet alleen de unieke eigenschappen van de mineralen en zouten uit de Dode Zee, maar ook teunisbloemolie, boragezaadolie en olijfolie naast vele andere plantenextracten en natuurlijke oliën, allemaal zorgvuldig geselecteerd om hun krachtige werking bij het regenereren van cellen en het bevorderen van de elasticiteit van de huid. Uit tarwe afgeleide liposomen zijn toegevoegd vanwege hun uitzonderlijk effectieve rol bij het overbrengen van verjongende ingrediënten naar de diepste lagen van de opperhuid.

Mineral Care's totale toewijding aan uitstekende producten heeft ervoor gezorgd dat uw huid er langer jeugdiger uit kan blijven zien. Bij dagelijks gebruik zal uw huid, hoe teer ook, beslist al haar mogelijkheden uitbuiten om het mooiste naar boven te halen.

Natuurlijke schatten van de wereld.

Mineral Care SPA (Sanitas Per Aqua = Gezondheid met water) heeft gezocht naar een product dat een combinatie geeft om het verouderingsproces tegen te gaan en om u een algemeen gevoel van welbehagen te geven.
Deze drang om pure en actieve ingrediënten te vinden heeft geleid naar 's werelds waardevolste schatten en heeft het mogelijk gemaakt om de meest effectieve formule te ontwikkelen die mogelijk is in de wereld van natuur en wetenschap.

Van de Dode Zee:
Een pure en geconcentreerde samenstelling van mineralen en zouten uit de Dode Zee, die wereldwijd al jaren bekend staat om zijn geneeskrachtige werking.

Vanuit het Oosten:
Groene thee, die zijn waarde jaren geleden al heeft bewezen door de krachtige antioxidante werking.

Vanaf het kustgebied:
Algen met sterk regenererende eigenschappen, de basis van ons gepatenteerde TCR-complex dat o.a. zuurstof bevat en daardoor de natuurlijke huidbalans versterkt.

Van het land:
Zeldzame planten en kruiden die aromatische oliën bevatten voor een regenererende behandeling van de huid.

De producten van Mineral Care zijn dierproefvrij.

Mineral care

 

 

 

 
 

Aanbiedingen

Banner
Banner
Banner