spacer.jpg

Nieuw

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
 
Behandelingen

Een gladde, stralende gezichtshuid wil iedereen wel. Maar dat gaat niet vanzelf. U moet er meestal wel wat voor doen om uw huid stralend en gezond te houden. Om daarbij te helpen kan uw schoonheidsspecialiste u bijstaan met advies en de juiste bij uw huid passende behandeling.

ALGEMENE GEZICHTSBEHANDELINGEN

Eternal Beauty heeft drie algemene gezichtsbehandelingen, waarbij voor elk huidtype de daarbij passende producten worden gebruikt:

 • De korte reinigende behandeling van een half uur voor degene die niet veel tijd heeft, maar toch aan gezichtsverzorging wil laten doen.
 • De standaard behandeling van een uur, waarbij ook huidonzuiverheden worden verwijderd en u een heerlijke gezichtsmassage krijgt.
 • De luxe behandeling van anderhalf uur is een uitgebreide behandeling waarbij alle tijd genomen wordt om uw gezicht de juiste zorg en aandacht te geven. Hierbij worden uw wenkbrauwen ook geëpileerd, er wordt gebruik gemaakt van een krachtige biopeeling en een concentraat. Tevens wordt er meer tijd besteed aan de gevoelige huid rondom uw ogen.


JEAN D'ESTREES CHOCOLADE BEHANDELING

 

De Antivermoeidheid behandeling met Chocolade tegen veroudering.
Een verrukkelijke plezierige behandeling met een geweldig resultaat voor alle vrouwen die een gladde, gehydrateerde en gestimuleerde huid willen.
De combinatie van "Miel de modelage" (gember - vitamine C), "Concentré
Hydro-Lissant" (soya - hyaluronzuur) en "Masque fondant anti-fatigue au cacao" helpt de jeugdigheid van de huid behouden.

Actieve bestanddelen:

 • GEMBER: een stimulerend effect!
  Bekend om de tonifiërende en versterkende werking. Ideaal om de vermoeidheid van de huid te bestrijden.
 • VITAMINE C: geconcentreerde positieve energie!
  Als echte stimulator voor de cel- en matrix functies vermindert het bestaande lijntjes en rimpeltjes terwijl het de jeugdige uitstraling handhaaft.
 • DE PROTEÏNE VAN DE SOJABOON: een bron van zuurstof voor de cellen!
  Extracten uit niet genetisch gemanipuleerde gewassen geven 30% extra zuurstof aan de cellen om deze actief te helpen de veroudering tegen te gaan.
 • LIPOPEPTIDES VAN LUPINE-ECLALIGHT: effectieve oppepper van de doffe huid!
  Bevordert de microcirculatie van het onderhuidse bindweefsel en maakt het microreliëf glad zodat het daglicht de huid een mooie glans geeft.


PEEL EXTRA BEHANDELING

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van Peel Extra, een speciaal peeling product voor een zéér intensieve peeling van de huid. Met de Peel Extra kunnen littekens worden behandeld (na een actieve acné), een slecht doorbloede verhoornde huid, de eerste fijne rimpeltjes. Na de peeling wordt de huid goed verzorgd en gehydrateerd, om te voorkomen dat de huid uitdroogt en geïrriteerd raakt.

Deze behandeling geeft het beste resultaat als kuurbehandeling.


ECLALIGHT JEAN D'ESTREES ANTI-PIGMENT BEHANDELING
"PERFECTE UITSTRALING"

Onvolkomenheden en tekenen van veroudering worden verminderd, het onthult een stralende teint.

Laboratoires Jean d'Estrees heeft een gezicht-hals-decolleté behandeling ontwikkeld, wiens revolutionaire ECLALIGHT complex het natuurlijke pigmentatie systeem stabiliseert, het egaliseert en verlicht de teint.

Dubbele actie:

 • Onmiddellijke renoverende actie met 10% glycolic acid Skin Peeling.
 • Deep-down behandeling om pigmentvlekken lichter te maken en het afremmen van de toename van melanine.

Geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, behalve voor de gevoelige en hyper-reactieve huid.

De Eclalight behandeling kan worden toegepast als onderhoudsbehandeling (één keer per maand) en intensieve herstellende behandeling (vier keer in één maand).

GLOBAL ANTI-AGEING REPAIRING BEHANDELING

Het is de wens van vele vrouwen om de verschijnselen van veroudering te verzachten en weer een zachte en stevige huid te krijgen. Nu biedt Jean d'Estrées met de global anti-ageing repairing behandeling de mogelijkheid om uw huid binnen anderhalf uur weer een jeugdige uitstraling te geven.

Een synergetische combinatie van serums en diverse verzorgingsproducten geeft zowel een verstevigende als een rimpelvervagende werking. De huid gaat er direct een stuk vitaler uitzien.

Wat deze anti-ageing bijzonder maakt is het concentraat van zee-extracten verrijkt met koperzout. Deze combineert de verzorgende en herstellende dieptewerking met een gladstrijkend effect op het huidoppervlak.

Het geeft beschermende eigenschappen:

Antiradicalenvanger, anti-oxidant en voorkomt vroegtijdige afsterving van huidcellen.


JEAN D'ESTREES FOR MEN BEHANDELING

 

 

De mannenhuid is anders dan de vrouwenhuid, daarom vraagt deze om een aparte behandeling. De belangrijkste verschillen zijn:

 • een sterkere verhoorning van de huid
 • vettere huid, waarbij vaker meeëters optreden
 • vaker acne littekens
 • meer transpiratie
 • een hogere zuurgraad
 • vaker een geïrriteerde huid als gevolg van het veelvuldige scheren

De Jean d'Estrées For Men lijn biedt een complete verzorging voor de alledaagse behoefte van de mannenhuid.

TIENER BEHANDELING

Een behandeling voor tieners met verschillende huidproblemen.

Het meest voorkomende huidprobleem is een onzuivere vette huid die vaak leidt tot acné vorming.

Acné is een huidontsteking waarbij de haarfollikel aangetast wordt. In een aantal gevallen verdwijnt dit weer spontaan, maar de genezing kan geholpen worden door specifieke verzorgingsproducten. Eén van de belangrijkste oorzaken van acne is het toenemen van androgene hormonen (mannelijke hormonen) tijdens de puberteit. Doordat deze hormonen de talgproductie regelen in de talgklieren, worden de klieren gestimuleerd tot meer productie van talg.

Het beste resultaat wordt verkregen door na het bezoek aan de schoonheidsspecialiste de producten ook thuis te gebruiken, omdat de huid anders niet in optimale conditie blijft waardoor de talgafscheiding en het vochtbalans weer verslechteren.

Advies behandelplan: 4 tot 6 behandelingen (2 in de eerste week en daarna één keer per week voor herhaling).

OOGBEHANDELING

De delicate huid rond de ogen vraagt om specifieke producten voor het uitvoeren van een succesvolle behandeling. De grondstoffen moeten niet alleen hydrateren en voeding bieden maar moeten ook eigenschappen hebben tegen huidveroudering en/of drainage.

 

 

 

 
 

Aanbiedingen

Banner
Banner
Banner