spacer.jpg

Nieuw

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
 
Tips en adviezen
De sleutel tot de effectieve huidverzorgingsroutine zijn grondig reinigen en regelmatig vocht inbrengen. Ter voorkoming van puistjes en meeëters, reinig de huid ’s ochtends en ’s avonds met reinigingsmilk, reinigingscreme of reigingsgel. Breng hiervan een beetje aan op de huid, masseer het zachtjes in, laat het een paar seconden inwerken en veeg af met een watje, een vochtig washandje of een zachte katoenen doek. Vochtige watten zijn ideaal omdat zij voorkomen dat er vocht uit de huid wordt onttrokken. Na het reinigen gebruik je lotion, daarmee haal je de laatste resten van het reinigende product mee weg, het verfrist de huid, sluit de poriën en herstelt de zuurgraad van de huid.

Het is af te raden gebruik te maken van zeep en water. Deze heeft namelijk een uitdrogend effect op de huid, waardoor de huid sneller vocht verliest wat leidt tot een vroegtijdige veroudering er van. Zeep is zeer alkalisch en kan de natuurlijke beschermlaag van de huid, de zuurmantel, beschadigen. Ook kan het de poriën niet grondig genoeg reinigen om puistjes en meeëters te voorkomen.

Na de reiniging is het belangrijk om de huid goed te moisturizen (vocht in te brengen). Alle huidtypen, dus ook een vette huid, hebben een vochtinbrengend product nodig. Een moisterizer zorgt er voor dat de buitenste, verhoornde laag, er beter uit ziet en maakt deze gladder en zachter. Bovendien beschermt deze de huid ook tegen bacteriën.

Daarnaast is het ook erg belangrijk om de huid van binnenuit van vocht te voorzien. Zorg daarom dat je dagelijks genoeg water binnen krijgt (1,5 tot 2 liter per dag). Hierdoor zal de huid ook op de langere termijn er goed uit blijven zien.

 
 

Aanbiedingen

Banner
Banner
Banner